We get the picture!

BartBel.com

 

Bart Bel is een jonge coureur uit Den Bosch, uitkomend in het Nederlands kampioenschap RallyRacing. Bel maakte in april 2013 zijn racedebuut in de klasse Super 1600. Rallyracing, oftewel rallycross, is een zeer snelle en high impact vorm van autosport. Het is een combinatie van circuit racen en rally. Waar in de rallysport deelnemers om de beurt tegen de tijd strijden, rijden de coureurs in rallyracing tegen elkaar op de baan dat deels op verhard en deels op onverhard word verreden.

 

De website van Bart Bel kwam tot stand na de overeenkomst tussen RallyCross-team Bart Bel en FleurbaaijImageBank.com, het fotobureau van freelance fotograaf Ronald Fleurbaaij dat gespecialiseerd is in auto- en motorsportfotografie. FleurbaaijImageBank.com treedt ook op als officiële media partner van RallyCross-team Bart Bel. Naast het verzorgen van de fotografie en persberichten tijdens de races is FleurbaaijImageBank.com verantwoordelijk voor het design en onderhoud van de nieuwe website en zal Ronald Fleurbaaij de coureur adviseren op het gebied van PR en marketing in de sport.

 

Branding van de coureur Bart Bel, informatie verstrekken over de coureur, het team en de auto voor de fans en een extra marketing platform bieden aan de sponsoren en partners. De website moet in de toekomst uitgroeien naar een multimediaal platform waarmee fans en sponsoren de coureur kunnen volgen en met hem communiceren.

 

 ▪ Fotografie, video en PR

 ▪ Branding strategie en marketing advies

 ▪ Webdesign

 ▪ Website hosting / e-mail / content management

 ▪ Social media

 

BEZOEK DE WEBSITE...