We get the picture!

FleurbaaijFotografie.nl

 

Fleurbaaij Fotografie is het allround fotobureau voor al uw fotografie. Ronald Fleurbaaij is thuis in alle vormen van fotojournalistiek, maar biedt ook bedrijfs-, publiciteits- en bruidsfotografie. De jarenlange ervaring van fotograaf Ronald Fleurbaaij biedt u de garantie van nieuws-, sport-, portret- en reisfotografie op een zeer hoog niveau. Tevens is hij dagelijks actief voor verschillende bedrijven en organisaties om hun visie te verbeelden.

 

Na ruim 10 jaar actief te zijn als freelance fotograaf breidde Ronald Fleurbaaij begin 2013 zijn diensten uit. Naast fotografie biedt Fleurbaaij nu ook zijn kennis en diensten aan op het gebied van video, grafisch design en DTP en webdesign. In samenwerking met zijn partners biedt Fleurbaaij Fotografie u het gemak van één aanspreekpunt voor al uw creatieve activiteiten en de zekerheid van hoogwaardige kwaliteit aan producten.

 

Voor de uitbreiding van de dienstverlening ontstond er de noodzaak voor een geheel nieuw ontwerp en design van de website. FleurbaaijFotografie.nl werd de eerste website voor de nieuwe portfolio van webdesign. Het ontwerp is gebouwd rond de nieuwe diensten met grote aandacht voor beeld en beeldtaal. De fotografie moest volledig tot zijn recht komen op zowel pc, tablet als telefoon.

 

 ▪ Fotografie

 ▪ Webdesign - geschikt voor desktop, tablet en telefoon

 ▪ Webhosting / email / content management