We get the picture!

FleurbaaijImageBank.com

 

Fleurbaaij Image Bank is onderdeel van Fleurbaaij Media. Het is een internationaal opererend fotobureau gespecialiseerd in auto- en motorsportfotografie. Fleurbaaij Image Bank biedt haar klanten auto- en motorsportfotografie van het allerhoogste niveau van karting tot Formule 1. Het maakt niet uit of het nu gaat om formule racerij, sports cars, touring cars of rallycross, bij Fleurbaaij Image Bank bent u aan het juiste adres.

 

Naast fotografie voor gerenommeerde media biedt Fleurbaaij Image Bank ook zijn diensten aan rijders, teams, sponsoren en raceklassen aan. Alles van race- en/of evenementverslagen tot volledige PR-diensten. Ook is het mogelijk een geheel op maat gemaakt pakket aan te bieden die geheel past bij uw behoeften.

 

Toen Jelle en Ronald Fleurbaaij hun nieuwe multimedia bedrijf Fleurbaaij Media oprichtten, ontstond de behoefte om de autosportactiviteiten van Ronald af te scheiden van zijn oude bedrijf Fleurbaaij Fotografie dat opging in de fotografische dienstverlening van Fleurbaaij Media. Hierdoor was een nieuwe website noodzakelijk, aangezien de oude online beeldbank was komen te vervallen.

 

Om het fotobureau toch binnen het nieuwe bedrijf betrokken te houden is de nieuwe website gebouwd naar aanleiding van de nieuwe huisstijl van Fleurbaaij Media. Fotografie en passie voor autosport moet volledig tot zijn recht komen, maar er moet tevens makkelijk te navigeren zijn op zowel desktop, tablet als telefoon.

 

 ▪ Fotografie

 ▪ Webdesign - geschikt voor desktop, tablet en telefoon

 ▪ Webhosting / email / content management

 ▪ Social Media