We get the picture!

RosaBags.nl

 

RosaBag is een praktische én stijlvolle cameratas in één, speciaal ontworpen voor de vrouwelijke fotograaf. Je kunt je RosaBag als hand- of schoudertas gebruiken. Zowel buitenkant als binnenvoering zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De RosaBag is verkrijgbaar in leer en in Skai-leer. De RosaBag biedt veilig ruimte aan een DSLR, twee objectieven, flitser, accessoires, tablet (optie) en de nodige persoonlijke spulletjes. Met de vier verplaatsbare tussenstukken maak je de tas helemaal op jouw maat. Nog een groot pluspunt van de RosaBags; omdat de tassen er niet direct als een cameratas uitzien, zijn ze ook een stuk minder diefstalgevoelig.

 

RosaBags is een cameratassenmerk met een sterk sociaal karakter. De tassen worden allemaal in Nederland in een sociale werkplaats door mensen met een beperking met de hand gemaakt. Met de aankoop van een RosaBag voorzie je hen van een zinvolle bezigheid en een inkomen.

 

Om het sociale karakter te onderstrepen en het merk te promoten ontstond de noodzaak van een website met een even elegant design als de tassen die het verhaal van de RosaBag verteld. Om dit verhaal te vertellen is Fleurbaaij Media op reportage geweest bij de werkplaats.

 

 ▪ Fotografie

 ▪ Webdesign - geschikt voor desktop, tablet en telefoon

 ▪ Webhosting / email

 

BEZOEK DE WEBSITE...